Intel·ligència artificial a l’aula amb ChatGPT

Utilitzeu tot el potencial de ChatGPT a la vostra aula! Aquest curs està dissenyat especialment per al professorat, independentment del seu grau de coneixement tècnic, i us introduirà en el fascinant món de l'educació millorada amb la intel·ligència artificial (IA). Equipeu-vos amb els coneixements i les habilitats per utilitzar les capacitats de ChatGPT per crear experiències d'aprenentatge molt atractives, inclusives i personalitzades per al vostre alumnat.

Al llarg del curs, explorarem els fonaments de la IA i de ChatGPT, així com accedir i utilitzar aquesta eina per a diversos propòsits educatius. Aprofundirem en els conceptes clau de l'aprenentatge personalitzat i descobrirem les maneres en què ChatGPT pot transformar els mètodes d'ensenyament tradicionals, proporcionant instrucció diferenciada, lliurament de contingut adaptatiu, comentaris en temps real i suport per a l'establiment d'objectius i el seguiment del progrés.

Aprendreu amb exemples i casos pràctics que us ajudaran a obtenir experiència pràctica de l’ús de ChatGPT a la vostra aula. Aquest curs us ofereix pràctiques i consells per optimitzar l'ús de ChatGPT, i permetrà facilitar un entorn d'aprenentatge innovador i eficaç. També trobareu orientació per superar els reptes usuals i resoldre problemes que poden sorgir mentre integreu ChatGPT a la vostra pràctica docent.

Al final del curs, haureu desenvolupat una comprensió més profunda de com ChatGPT pot ajudar a la vostra manera d'ensenyar, fomentant la millora dels resultats i la implicació de l’alumnat.

Objectius

Mitjançant aquest curs, els participants sereu capaços de:

Perfils professionals

Aquest curs és a la llista oficial del Departament d'Ensenyament per al perfil professional de competència digital docent i et comptarà 40 hores per a aquest perfil.

Les edicions d'aquest curs que són a la llista oficial d'Ensenyament són:

Pots consultar aquesta llista a l'enllaç següent: Consulta d'activitats formatives i d'innovació acollides als perfils professionals

Continguts

Mòdul 1. Introducció a la intel·ligència artificial i a ChatGPT

Mòdul 2. Com començar amb ChatGPT

Mòdul 3. Millorar la implicació i l'aprenentatge de l’alumnat amb ChatGPT

Mòdul 4. ChatGPT com a eina per al professorat

Mòdul 5. Aplicacions pràctiques de ChatGPT

Mòdul 6. Superació dels reptes i de les limitacions de ChatGPT

Mòdul 7. El futur de la IA i de l'educació

Metodologia

Condicions

Dates

Fem aquest curs cada mes. La data d'inici és el primer dia del mes i la data final és l'últim dia del mes.

Reconeixements

Curs reconegut com a activitat de formació permanent d'acord amb l'Ordre ENS/248/2012 de 20 d'agost de 2012, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat no universitari. (vegeu-ho aquí)


Inscripció

Vull inscriure-m'hi En vull més informació