Ensenyar a aprendre

En aquesta activitat, els participants redescobrireu com aprendre a ensenyar, quins són els reptes de l'ensenyament del segle 21 i les noves motivacions de l'alumnat.

Actualment, hi ha una major professionalització del professorat, que ens ha portat cap a unes metodologies de treball amb un enfocament globalitzat, amb tècniques d'ensenyament més orientades cap al treball per projectes.

A més, la diversitat de l'alumnat també requereix una metodologia d'educació inclusiva i coeducació per tal de gestionar les múltiples personalitats a l'aula. Les intel·ligències múltiples, les altes capacitats i la diversitat són presents a les aules d'avui dia i, una bona gestió d'aquests perfils, ens portarà a un millor aprenentatge.

Aquesta activitat us donarà les eines necessàries per comprendre les necessitats educatives, gestionar les aules i oferir un ensenyament més complet i eficaç.

Objectius

Mitjançant aquest curs, els participants sereu capaços de:

Perfils professionals

Aquest curs és a la llista oficial del Departament d'Ensenyament per al perfil professional de metodologies amb enfocament globalitzat i et comptarà 40 hores per a aquest perfil.

Les edicions d'aquest curs que són a la llista oficial d'Ensenyament són:

Pots consultar aquesta llista a l'enllaç següent: Consulta d'activitats formatives i d'innovació acollides als perfils professionals

Continguts

Mòdul 1. L'aprenentatge

Mòdul 2. Diversitat de l'alumnat

Mòdul 3. La motivació a l'aula

Mòdul 4. Metodologies amb enfocament globalitzat

Metodologia

Condicions

Dates

Fem aquest curs cada mes. La data d'inici és el primer dia del mes i la data final és l'últim dia del mes.

Reconeixements

Curs reconegut com a activitat de formació permanent d'acord amb l'Ordre ENS/248/2012 de 20 d'agost de 2012, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat no universitari. (vegeu-ho aquí)


Inscripció

Vull inscriure-m'hi En vull més informació