L'art com a llenguatge de comunicació

Considereu, com a exercici de pensament, com seria una societat sense art. Com poden aparèixer les estructures? Com es definirà la vestimenta o l'estil de vestir adequat? Hi podria haver alguna forma de comunicació visual? És un tema fascinant que requereix establir els límits del que constitueix art i del que no ho és. Això reflecteix la dificultat de participar en la definició continuada de l'art.

En aquest curs veurem altres maneres d’ensenyar al nostre alumnat què és l’art i com s’usa com a llenguatge de comunicació, formes d’anàlisi de les obres d’art i quins recursos podem usar per crear obres d’art i o fer-ne anàlisis per observació directa o analíticament.

Objectius

Mitjançant aquest curs, els participants sereu capaços de:

Perfils professionals

Aquest curs és a la llista oficial del Departament d'Ensenyament per al perfil professional d'educació visual i plàstica i et comptarà 40 hores per a aquest perfil.

Les edicions d'aquest curs que són a la llista oficial d'Ensenyament són:

Pots consultar aquesta llista a l'enllaç següent: Consulta d'activitats formatives i d'innovació acollides als perfils professionals

Continguts

Mòdul 1. Què és l’art?

Mòdul 2. L’art com a llenguatge de comunicació

Mòdul 3. La importància dels materials

Mòdul 4. Mètodes d’exploració i d’anàlisi

Mòdul 5. Recursos del llenguatge visual i plàstic

Metodologia

Condicions

Dates

Fem aquest curs cada mes. La data d'inici és el primer dia del mes i la data final és l'últim dia del mes.

Reconeixements

Curs reconegut com a activitat de formació permanent d'acord amb l'Ordre ENS/248/2012 de 20 d'agost de 2012, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat no universitari. (vegeu-ho aquí)


Inscripció

Vull inscriure-m'hi En vull més informació