Aula digital. Classroom

L’ensenyament actual cada cop més combina una part presencial i una part remota i la tecnologia permet que el professorat i l’alumnat pugui fer bona part de la feina a través de sistemes d’aprenentatge a distància.

Google Classroom és una de les opcions que ens permet gestionar una aula digital, posar a disposició de l’alumnat els continguts i els recursos necessaris i proposar-los activitats.

Aquest curs és totalment pràctic i els participants crearan els continguts d’un curs en línia en una plataforma Google Classroom real. Per poder-ho fer, us explicarem com crear uns usuaris a la plataforma de Google (fer-ho és gratuït) i com treballar amb un perfil de professorat i un perfil d'alumnat a Google Classroom.

Objectius

Mitjançant aquest curs, els participants sereu capaços de:

Perfils professionals

Aquest curs és a la llista oficial del Departament d'Ensenyament per al perfil professional de competència digital docent i et comptarà 40 hores per a aquest perfil.

Les edicions d'aquest curs que són a la llista oficial d'Ensenyament són:

Pots consultar aquesta llista a l'enllaç següent: Consulta d'activitats formatives i d'innovació acollides als perfils professionals

Continguts

Aquest curs és totalment pràctic i hi farem les següents activitats.

Metodologia

Condicions

Dates

Fem aquest curs cada mes. La data d'inici és el primer dia del mes i la data final és l'últim dia del mes.

Reconeixements

Curs reconegut com a activitat de formació permanent d'acord amb l'Ordre ENS/248/2012 de 20 d'agost de 2012, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat no universitari. (vegeu-ho aquí)


Inscripció

Vull inscriure-m'hi En vull més informació